برای چهار شرکت داخلی تمویل مالی اسلامی تصویب گردید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۸ - ۹:۳۸
برای چهار شرکت داخلی تمویل مالی اسلامی تصویب گردید

کمیتۀ مالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی، تحت ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت طی جلسه‌ای به چهار شرکت داخلی تمویل مالی اسلامی تصویب کرد.
این جلسه با حضور عبدالقدیر احمد معین مالی وزارت مالیه، نصرت الله محمود رئیس خزاین ملی وزارت مالیه، انجنیر عبدالغفور غفاری رئیس عمومی و روئسای بخش‌های ذیربط صندوق وجهی انکشاف زراعتی در دفتر صندوق مذکوربرگزار شده بود. 
در ابتدٲ مسٶلان صندوق نتیجۀ ارزیابی‌های شان را  در رابطه به نحوۀ کار و فعالیت چهار شرکت داخلی، که جهت توسعۀ کار و بار شان درخواست تمویل اسلامی را طور بیع مرابحه نموده بودند، به کمیته ارائه نمودند. که بعد از یک سلسله جر و بحث و تبادل نظر، برای شرکت‌های‌ مورد نظر، تمویل اسلامی تصویب گردید.
در حال حاضر شرکت‌های داخلی مذکور در بخش های، تولید، پروسس و صادرات پنبه، مرغ پروری و تولید گوشت مرغ، تورید کودهای کیمیاوی و تولید و پروسس آرد در داخل کشور فعالیت داشته و از ارائۀ کیفیت کاری بلندی نیز برخوردار اند.
همچنان در این نشست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بر ارائۀ خدمات مٶثر و بیشتر برای زارعین کشور تٲکید نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع ۴۸۰ رأس گوسفند و بره به ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه بغلان

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، به هدف حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر و تقویت اقتصاد روستایی، برای ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد قطعات نمایشی جواری در ولایت پنجشیر

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در راستای ترویج روش‌های نوین زراعتی، ۱۵ بسته مواد زراعتی را به دهقانان پیشقدم این ولایت توزیع کرد.
قاری فضل‌الله دیوبند،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۱۳
Background image

رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان از فارم تحقیقات زراعتی بلخ بازدید کرد

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان، در رأس یک هیئت همراه، از بخش‌های مختلف فارم تحقیقات زراعتی ولایت بلخ بازدید و نظارت به عمل آورد.
در. . .

BACK TO NEWS