برای ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت فاریاب بخش‌های ترویجی ساخته می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۸ - ۱۴:۴۵
برای ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت فاریاب بخش‌های ترویجی ساخته می‌شود
۲۸ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، می‌گوید که کار ساخت دو واحد ترویجی در ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت این ولایت را آغاز کار کرده که ۴۰ درصد به پیش رفته است.
عبدالکبیر فرزام رییس زراعت فاریاب گفت که این یونت‌های ترویجی به همکاری مؤسسه «داکار» ساخته می‌شود. او گفت:‌ «یونت‌های ترویجی از بخش‌های فنی و تخنیکی در بخش زراعت است که در گذشته ما در مرکز و ولسوالی‌ها یونت‌های ترویجی داشتیم اما در اثر جنگ‌های اخیر تخریب شدند. خوش‌بختانه یک تعداد آن را از بودجه ریاست زراعت بازسازی کردیم، امسال نیز دو باب ساختمان یونت ترویجی به همکاری مؤسسه داکار در زمین زراعت ساخته می‌شود که فعلاً کارش جریان دارد و تا اخیر امسال تکمیل می‌گردد و در اختیار کارمندان ترویج ولسوالی‌ها قرار داده می‌شود.»
پیش از این نیز دو واحد ترویجی به همکاری مؤسسه داکار در ولسوالی‌‌های قیصار و شیرین‌تگاب ساخته شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها