برای نه‌صد مالدار در ولایت پنجشیر وسایل باغداری توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۰ - ۱۲:۳۱
برای نه‌صد مالدار در ولایت پنجشیر وسایل باغداری توزیع شد

۱۰ حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری مالداری ولایت پنجشیر توسط پروژه کمیته ناروی برای افغانستان و تمویل کننده مالی سازمان غذا و زراعت سازمان ملل متحد برای نه‌صد تن باغدار وسایل باغداری توزیع نموده است.
این برنامه که با حضور داشت انجنیر گل محمد طنین سرپرست ریاست زراعت پنجشیر، شماری از مسوولین ریاست زراعت و کارمندان کمیته ناروی برای افغانستان در ولسوالی رُخه افتتاح گردید.
این پروژه توسط کمیته ناروی برای افغانستان به کمک مالی سازمان غذا و زراعت سازمان ملل متحد تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها