با بازسازی یک کانال، ۲۷۰ جریب زمین در ولسوالی قادس آبیاری شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۱۷:۱۷
بادغیس


۲۹ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت،‌ آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، اعلام کرده که با ساخت و بازسازی یک کانال آبیاری در ولسوالی قادس این ولایت، ۲۷۰ جریب زمین تحت پوشش آبیاری موثر قرار گرفته است.
این کانال آبیاری طول ۱۶۵ متر و ارتفاع ۸۰ سانتی‌متر در قریه «قادس خردک» از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت، CBARD، بازسازی شده است.
ساخت و بازسازی این کانال مشکلات کمبود و تقسیم آب را حل کرده است. از این پروژه ۷۱۱ خانواده مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها