بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از غرفه های نمایشگاه محصولات زراعتی 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۸ - ۱۰:۵۴
بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از غرفه های نمایشگاه محصولات زراعتی 

۲۸ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغا جان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سومین روز نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی وزارت زراعت در بادام باغ کابل از غرفه های نمایشگاه بازدید کرد.
در جریان این بازدید معین مالی و اداری نظریات و پیشنهادات غرفه داران را استماع نموده اطمینان همکاری لازم را از جانب وزارت زراعت در راستای فعالیت های شان سپرد.
در همین حال معین مالی و اداری وزارت زراعت برگزاری چنین نمایشگاه ها را در بازاریابی محصولات زراعتی موثر دانسته و سرمایه گذاران را تشویق به اشتراک در نمایشگاه های ملی و بین الملی کرد.
سی و یکمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری از سوی وزارت زراعت در بادام باغ کابل به مدت چهار روز از ۲۵ الی ۲۸ میزان سال ۱۴۰۳ برگزار شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها