بازدید معین زراعت و مالداری وزارت زراعت از فابریکه لبنیات شرق
۱۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ رجبالمرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیئت از فابریکه لبنیات شرق در ولایت ننگرهار بازدید کرد.
در جریان این بازدید، مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، مشاور ریاست زراعت و شماری از مسوولان مربوطه، معلومات لازم را در مورد وضعیت فابریکه به معین زراعت و مالداری وزارت زراعت ارائه کردند.
مولوی محمد ولی محسن گفت که این فابریکه چند سال پیش به هدف پروسس شیر مالداران زون شرق و تقویت سکتور مالداری، توسط اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد ساخته شده و ظرفیت پروسس ده هزار لیتر شیر را دارد.
رئیس زراعت ننگرهار همچنان مشکلات، نیازمندیها و پیشنهادهای فابریکه پروسس شیر را با معین مسلکی وزارت زراعت شریک ساخت.
همچنان انجینر عبدالوارث تاند، مشاور ریاست زراعت ننگرهار، در قالب یک پریزنتیشن، مشکلات موجود، فرصتها، چالشها و دستآوردهای این فابریکه را تشریح کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، مشکلات موجود در این فابریکه را برای سکتور مالداری چالشبرانگیز دانسته و اطمینان داد که وزارت زراعت در زمینه حل این مشکلات همکاری همهجانبه خواهد کرد.
در این بازدید، مفتی ذاکرالله ذاکر رئیس عمومی مالداری وزارت زراعت، مولوی صدیقالله رحمانی رئیس تصدیق تخمها، مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت ننگرهار، مولوی غلامالرحمن کاظم رئیس عمومی آبرسانی و فاضلاب و شماری از مشاوران وزارت زراعت، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت را همراهی میکردند.
