بازدید معین زراعت و مالداری از فابریکه تولید لبنیات و  فارم پیله وری ریشخور کابل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۱ - ۱۴:۲۳
بازدید معین زراعت و مالداری از فابریکه تولید لبنیات و  فارم پیله وری ریشخور کابل

۱ جوزا  ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از فابریکه تولید لبنیات و فارم پیله وری ریشخور کابل دیدن نموده به آغاز کار در فابریکه تولید لبنیات تاکید کرد.
فابریکه تولید لبنیات ریشخور ظرفیت پروسیس ۸۰ هزار لیتر شیر در یک شبانه روز را دارد و هفت نوع مواد لبنی شامل ماست، پنیر، قیماق، دوغ، چکه و مسکه در این فابریکه تولید خواهد شد.
این فابریکه در هشت جریب زمین ساخته شده که شیر خام را از مراکز جمع‌آوری شیر از ولایت‌های کابل، پروان و لوگر جمع‌آوری و پروسیس خواهد کرد.
در کنار این مولوی صدراعظم از فارم پیله‌وری ریشخور نیز بازدید نموده و به مسوولان آن  گفت که تلاش نمایند تا پیله‌وری در کشور باید رونق پیدا کند و تولید ابریشم بیشتر شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها