بازدید معینان وزارت زراعت از نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۷ - ۸:۴۴
دکرنې وزارت مرستیالان د کرنیزو محصولاتو له خزاني نندارتون څخه لیدنه وکړه

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با حضور سفیر پاکستان،  شازدفیر ترکیه و شماری از دیپلوماتان خارجی و مسوولان وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی بازدید کردند.
در جریان این بازدید مسئولین  وزارت مشکلات، پیشنهادات و نظریات غرفه‌ داران را استماع نمود و هدایت لازم را به مسوولان جهت بهبود امور سپردند.
بیست‌ونهمین نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای چهار روز از ۲۶ الی ۲۹ میزان سال ۱۴۰۲ در بادام باغ کابل برگزار می گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها