بازدید سخنگوی وزارت زراعت از کارخانه‌های پروسس پنبه در هلمند

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۱:۱۱
د هلمند په ولایت کې د پنبې د پروسس له فابریکو څخه د کرنې وزارت د ویاند لیدنه

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت هلمند از شماری از کارخانه‌های پروسس پنبه بازدید به عمل آورد و از تلاش‌های وزارت زراعت برای افزایش کمیت و کیفیت تولید پنبه سخن گفت. وی همچنین بر معیاری‌سازی پروسس پنبه در سراسر کشور تأکید کرد.
پنبه از محصولات عمده و مشهور ولایت هلمند است و هزاران جریب زمین این ولایت به کشت پنبه اختصاص دارد. در شش ماه نخست سال جاری، ۴۸ کارخانه فعال این ولایت توانسته‌اند ۲۰۷ هزار و ۳۶۰ تن پنبه پروسس شده تولید کنند. هر کارخانه به طور متوسط روزانه ۱۱.۵ تن پنبه و در طول شش ماه ۴۳۲۰ تن دانه‌دار پنبه پروسس کرده است.
در هر کارخانه حدود ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰ نفر به صورت غیرمستقیم در فرآیند تولید مشغول به کار هستند. این بازدید با هدف ارتقای کیفیت تولید، افزایش ظرفیت کارخانه‌ها و حمایت از اشتغال‌زایی محلی انجام شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها