بازدید تیم نظارتی از ادویه فروشی‌ها و کلینیک‌های حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۳ - ۱۴:۱۵
بازدید تیم نظارتی از ادویه فروشی‌ها و کلینیک‌های حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۱۳ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
تیم نظارتی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از ادویه فروشی‌ها، کلینیک‌های حیوانی، مرکز جمع‌آوری شیر و یک فارم گاوداری در قریه آقتپه ولسوالی چهاربولک بازدید کردند.
در این بازدید، نیاز محمد علی‌زاده، مدیر مالداری و صحت حیوانی ولسوالی چهاربولک، با حضور مسئولین محلی مشاوره‌های فنی و مسلکی را به مسئولین مراکز مختلف ارائه کرد. این نظارت به منظور ارتقای کیفیت خدمات به مالداران و بهبود وضعیت سلامت حیوانات در این ولسوالی انجام شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها