بازدید تیم نظارتی از ادویه فروشی‌ها و کلینیک‌های حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۳ - ۱۴:۱۵
بازدید تیم نظارتی از ادویه فروشی‌ها و کلینیک‌های حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۱۳ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
تیم نظارتی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از ادویه فروشی‌ها، کلینیک‌های حیوانی، مرکز جمع‌آوری شیر و یک فارم گاوداری در قریه آقتپه ولسوالی چهاربولک بازدید کردند.
در این بازدید، نیاز محمد علی‌زاده، مدیر مالداری و صحت حیوانی ولسوالی چهاربولک، با حضور مسئولین محلی مشاوره‌های فنی و مسلکی را به مسئولین مراکز مختلف ارائه کرد. این نظارت به منظور ارتقای کیفیت خدمات به مالداران و بهبود وضعیت سلامت حیوانات در این ولسوالی انجام شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها