بازدید از کلینیک‌های صحت حیوانی ولسوالی دهدادی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴ - ۱۰:۱۶
بازدید از کلینیک‌های صحت حیوانی ولسوالی دهدادی

۳ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از کلینیک‌های صحت حیوانی ولسوالی دهدادی آن ولایت بازدید و نظارت کرد.
بر اساس گزارش‌ها، معیاد جواز این کلینیک به پایان رسیده بود. در جریان این بازدید، از مسئول کلینیک تعهد گرفته شد که جواز فعالیت خود را تا تاریخ ۱۴ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش تمدید کرده و مطابق به تعهدنامه به فعالیت‌های خود ادامه دهد.
این اقدام در راستای نظارت و بهبود خدمات مالداری و صحت حیوانی در ولسوالی دهدادی انجام شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۱:۱۴
Background image

رئیس زراعت ولایت فراه با نمایندگان اداره غذا و زراعت و اداره تیکا دیدار کرد

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی پیرمحمد حلیمی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، در دیدار با نمایندگان اداره غذا و زراعت سازمان ملل متحد و اداره همکاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۹:۲۷
Background image

توزیع نهال‌های مثمر بادام در ولسوالی‌های یحی‌خیل، جانی‌خیل و دیله ولایت پکتیکا

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا از بودجه انکشافی وزارت زراعت در ولسوالی‌های یحی‌خیل، جانی‌خیل و دیله به تعداد ۱۹ هزار ۵۰۰ اصله نهال مثمر بادام را برای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۹:۲۷
Background image

توزیع و غرس ۱۰ هزار ۳۴۰ اصله نهال در کمپاین بهاری میرامور دایکندی

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری بنیاد آقاخان، کمپاین بهاری توزیع و غرس نهال‌ها را در ولسوالی میرامور برگزار کرد. در این برنامه، ۱۰ هزار ۳۴۰ اصله. . .

بازگشت به خبرها