بازدید از فارم تحقیقاتی ریاست زراعت ننگرهار 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۹:۳۱
د ننګرهار دکرنې ریاست څېړنیز فارم څخه لیدنه

مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی ولایت ریاست زراعت ننگرهار بازدید کرده و پیشنهادات و مشکلات کارمندان آن را استماع نمود.
این فارم در ساحه ۵۰ جریب زمین احداث شده است که به منظور تحقیق بالای اشجار میوه دار به کار می رود که در این فارم کلیکسون میوه های ملی نیز در این فارم موجود است که در آن ۲۴ نوع املوک وجود دارد که ۱۲ نوع آن از هسپانیا آورده شده است و دوازده نوع آن از ورایتی های داخلی است، شش نوع خرما از سعودی و هشت نوع از پاکستان، دوازده نوع لوکات و بیست نوع مالته در این فارم موجود است.
 آقای فیضان همچنان از بخش جرمو پلازم این فارم نیز دیدار کرده و مشکلات کارمندان آن را استماع نموده و هدایت لازم را جهت حل آن سپرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان در تخار

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۶ هـ.ق
کار عملی پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان ولایت تخار با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
Background image

بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت. . .

بازگشت به خبرها