بازدید از فارم تحقیقاتی ریاست زراعت ننگرهار 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۹:۳۱
د ننګرهار دکرنې ریاست څېړنیز فارم څخه لیدنه

مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی ولایت ریاست زراعت ننگرهار بازدید کرده و پیشنهادات و مشکلات کارمندان آن را استماع نمود.
این فارم در ساحه ۵۰ جریب زمین احداث شده است که به منظور تحقیق بالای اشجار میوه دار به کار می رود که در این فارم کلیکسون میوه های ملی نیز در این فارم موجود است که در آن ۲۴ نوع املوک وجود دارد که ۱۲ نوع آن از هسپانیا آورده شده است و دوازده نوع آن از ورایتی های داخلی است، شش نوع خرما از سعودی و هشت نوع از پاکستان، دوازده نوع لوکات و بیست نوع مالته در این فارم موجود است.
 آقای فیضان همچنان از بخش جرمو پلازم این فارم نیز دیدار کرده و مشکلات کارمندان آن را استماع نموده و هدایت لازم را جهت حل آن سپرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۶
Background image

نظارت از روند تطبیق پروژه‌های ساخت چکدم  در ولسوالی آبشار پنجشیر

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست  زراعت، آبیاری  و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی آبشار از روند تطبیق پروژه‌های ساخت چکدم در قریه لاله‌خیل در قریه دوست‌علی این ولسوالی نظارت کردند.
در. . .

بازگشت به خبرها