ایجاد ۱۹ مرکز آموزشی باغچه‌های خانگی برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در بدخشان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۵
ایجاد ۱۹ مرکز آموزشی باغچه‌های خانگی برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در بدخشان

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری مؤسسه «ریشه جهانی برای زندگی» ، از طریق پروژه باغچه‌های خانگی، برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های شهدا، جرم و بهارک ولایت بدخشان ۱۹ باب سبزخانه آموزشی ایجاد کرده است.
در چوکات این پروژه، برای هر یک از مستفیدین ۱۰۰ گرام تخم رومی، ۱۰۰ گرام تخم بادرنگ، ۲۵ کیلوگرام کود سیاه، ۲۵ کیلوگرام کود سفید و یک بسته وسایل کاری شامل بیل، پنجه‌کش، وسایل خیشاوه، دست‌کش و ریسمان توزیع گردیده است. این روند در هماهنگی مدیریت عمومی ترویج آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان عملی شده است.
هدف از ایجاد این باغچه‌های خانگی، ترویج شیوه‌های نوین کشت سبزیجات، ارتقای ظرفیت دهقانان محلی و بهبود مصونیت غذایی خانواده‌ها عنوان شده است. همچنان قرار است مستفیدین از مرحله کشت تا برداشت محصولات، آموزش‌های تخنیکی نظری و عملی را از سوی کارمندان تخنیکی این مؤسسه فراگیرند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

بازگشت به خبرها