ایجاد ۱۴ باغ تجارتی گیلاس زودرس در ولایت کاپیسا

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۳:۱۵
ایجاد ۱۴ باغ تجارتی گیلاس زودرس در ولایت کاپیسا

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
طبق پلان ریاست باغداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و آمریت امور زراعتی ریاست زراعت ولایت کاپیسا، برای ۱۴ تن از باغداران این ولایت ۱۴ باغ تجارتی گیلاس زودرس به مساحت دو جریب برای هر باغدار ایجاد شد. این باغ‌ها شامل ۲۸ جریب گیلاس زودرس نوع سانتینا می‌باشند که یکی از انواع زودرس، پر حاصل و بازارپسند است.
امروز، نهال‌های تصدیق‌شده گیلاس با حضور مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، خواجه محمد شفیع صدیقی، آمر امور زراعتی، عبدالطیف احمدی، مدیر عمومی ترویج، ذبیح‌الله پیام، مدیر ترویج باغداری و دیگر همکاران و شرکت قراردادی، برای باغداران واجد شرایط توزیع گردید. به هر باغدار ۲۶۶ اصله نهال اختصاص یافته و مجموعاً ۳۷۲۴ اصله نهال توزیع شد.
رئیس زراعت در این مراسم در مورد ارزش معنوی و دینی غرس نهال سخن گفت و پس از آن آمر امور زراعتی نکات تخنیکی و مسلکی غرس نهال، فواید تجارتی آن و تأثیر مثبت بر اقتصاد دهاقین را توضیح داد و حمایت امارت اسلامی از دهاقین و باغداران را یادآور شد.
این اقدام به منظور توسعه باغداری، افزایش تولیدات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های باغدار در ولایت کاپیسا صورت گرفته است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها