آغاز  دور دوم برنامه آموزشی لابراتوار در ریاست صحت حیوانی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۲:۲۵
آغاز  دور دوم برنامه آموزشی لابراتوار در ریاست صحت حیوانی

۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
دور دوم برنامه آموزشی لابراتوار در لابراتوار مرکزی ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز گردید. این برنامه که به مدت ۸ روز ادامه خواهد داشت، با حضور ۱۸ تن از کارمندان لابراتوارهای ولایتی ۱۴ ولایت کشور برگزار می‌شود.
برنامه با تلاوت آیات قرآن کریم و سخنرانی مفتی ذاکرالله ذاکر، رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی، رسماً آغاز شد. سپس داکتر احمد مختار محسنی، رئیس صحت حیوانی، در رابطه با اهمیت این برنامه صحبت کرده و از اشتراک‌کنندگان خواست تا آموخته‌های خود را در عرصه کاری به کار گیرند و به خدمت‌رسانی به طبقه مالدار کشور بپردازند. این برنامه طبق تقسیم اوقات آماده‌شده برای اشتراک‌کنندگان ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS