اولین جلسه کمیته هماهنگی برنامه ریپا2 برگزار شد 

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۸:۰
اولین جلسه کمیته هماهنگی برنامه ریپا2 برگزار شد 

۱۹ اسد ۱۴۰۰
اولین جلسه کمیته هماهنگی برنامه ریپا۲ با اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و مسوولان اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان برگزار شد.
شیرشاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، در این جلسه گفت که کمبود غذایی در افغانستان یک مشکل اساسی است و وزارت زراعت، تأمین امنیت غذایی، تغذیه و مصونیت غذایی را در اولویت برنامه‌هایش قرار داده است. وی تأکید کرد که برای رسیدن به اهداف تعیین شده در استراتژی ملی انکشاف شالی در پنج سال آینده، در کنار توجه به دیگر محصولات زراعتی، سطح تولید برنج از نگاه کمی و کیفی بلند برده شود و دهقانان برنج‌کار در سراسر کشور به تکنولوژی مدرن زراعتی در راستای کشت، تولید، بسته‌بندی و بازاریابی برای محصولات‌شان دسترسی داشته باشند. آقای امیری افزود که در حال حاضر به علت حاصل‌دهی پایین، تولید برنج در کشور کافی نیست، ولی ظرفیت برای افزایش سطح تولید از نظر کیفی و کمی وجود دارد. 
نماینده‌گان نهاد همکاری‌های بین‌المللی جاپان وعده سپردند تا مطابق جدول زمانی که قبلاً ترتیب داده شده، با کارمندان شامل پروژه ریپا2 همکاری تخنیکی کرده در تطبیق این پروژه وزارت زراعت را همکاری کنند.
تقویت وزارت زراعت برای رسیدن به خودکفایی در تطبیق برنامه‌ها، تقویت برنامه‌های بخش ترویج زراعت و تقویت روش‌های زنجیره ارزش و به حد‌اکثر رساندن محصولات زراعتی، سه هدف عمده ریپا۲ است. 
وزارت زراعت و مالداری با کمک همکاران خارجی، از جمله نهاد همکاری‌های بین‌المللی جاپان، در تلاش است تا با معرفی ورایتی‌های جدید، تولید تخم بذری، معرفی روش‌های جدید کاشت و برداشت، بهبود عملیات بعد از برداشت، ایجاد فارم‌ها و انستیتوت‌های تحقیقی در بخش زراعت، تقویت کوپراتیف‌های زراعتی و فراهم‌آوری سیستم کریدیت‌دهی به دهقانان و ارتقای ظرفیت کادرهای متخصص، تولید و حاصل‌دهی برنج را افزایش دهد.
در آخر آقای امیری با اشاره به چالش‌های مالی و بودجه‌ای، از نهاد همکاری‌های بین‌المللی جاپان خواست تا وزارت زراعت را در تطبیق پروژه مذکور کمک مالی کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده امارتی واقع قریه لب جرخراسان مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید.
این برنامه به اساس هدایات مقامات ذیصلاح امارت اسلامی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

دیدار شورای علمای فاریاب با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب میزبان رئیس و اعضای شورای علمای این ولایت بود؛ نشستی که در آن بر بهبود خدمات زراعتی، رعایت اصول اسلامی در امور اداری و تقویت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

بازگشت به خبرها