اولین جلسه کمیته هماهنگی برنامه ریپا2 برگزار شد 

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۸:۰
اولین جلسه کمیته هماهنگی برنامه ریپا2 برگزار شد 

۱۹ اسد ۱۴۰۰
اولین جلسه کمیته هماهنگی برنامه ریپا۲ با اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و مسوولان اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان برگزار شد.
شیرشاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، در این جلسه گفت که کمبود غذایی در افغانستان یک مشکل اساسی است و وزارت زراعت، تأمین امنیت غذایی، تغذیه و مصونیت غذایی را در اولویت برنامه‌هایش قرار داده است. وی تأکید کرد که برای رسیدن به اهداف تعیین شده در استراتژی ملی انکشاف شالی در پنج سال آینده، در کنار توجه به دیگر محصولات زراعتی، سطح تولید برنج از نگاه کمی و کیفی بلند برده شود و دهقانان برنج‌کار در سراسر کشور به تکنولوژی مدرن زراعتی در راستای کشت، تولید، بسته‌بندی و بازاریابی برای محصولات‌شان دسترسی داشته باشند. آقای امیری افزود که در حال حاضر به علت حاصل‌دهی پایین، تولید برنج در کشور کافی نیست، ولی ظرفیت برای افزایش سطح تولید از نظر کیفی و کمی وجود دارد. 
نماینده‌گان نهاد همکاری‌های بین‌المللی جاپان وعده سپردند تا مطابق جدول زمانی که قبلاً ترتیب داده شده، با کارمندان شامل پروژه ریپا2 همکاری تخنیکی کرده در تطبیق این پروژه وزارت زراعت را همکاری کنند.
تقویت وزارت زراعت برای رسیدن به خودکفایی در تطبیق برنامه‌ها، تقویت برنامه‌های بخش ترویج زراعت و تقویت روش‌های زنجیره ارزش و به حد‌اکثر رساندن محصولات زراعتی، سه هدف عمده ریپا۲ است. 
وزارت زراعت و مالداری با کمک همکاران خارجی، از جمله نهاد همکاری‌های بین‌المللی جاپان، در تلاش است تا با معرفی ورایتی‌های جدید، تولید تخم بذری، معرفی روش‌های جدید کاشت و برداشت، بهبود عملیات بعد از برداشت، ایجاد فارم‌ها و انستیتوت‌های تحقیقی در بخش زراعت، تقویت کوپراتیف‌های زراعتی و فراهم‌آوری سیستم کریدیت‌دهی به دهقانان و ارتقای ظرفیت کادرهای متخصص، تولید و حاصل‌دهی برنج را افزایش دهد.
در آخر آقای امیری با اشاره به چالش‌های مالی و بودجه‌ای، از نهاد همکاری‌های بین‌المللی جاپان خواست تا وزارت زراعت را در تطبیق پروژه مذکور کمک مالی کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۸
Background image

معین زراعت و مالداری: جامعه جهانی باید به تعهداتش در قبال مبارزه با مواد مخدر در افغانستان عمل نماید

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با یومتیاسن رئیس عملیاتی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC)،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) و هیئت همراهش دیدار کرد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۰:۳۷
Background image

نظارت از کلینیک حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم کاری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از کلینیک‌های حیوانی واقع در قریه آقتپه ولسوالی چهاربولک بازدید نمود.
این نظارت به هماهنگی. . .

BACK TO NEWS