امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت و موسسه تحصیلات عالی بادغیس

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۱۶
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت و موسسه تحصیلات عالی بادغیس

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس و پوهنځی زراعت موسسه تحصیلات عالی بادغیس تفاهم‌نامه‌ای به هدف تقویت همکاری‌های علمی و عملی به امضاء رساندند.
این تفاهم‌نامه میان مولوی پیرمحمد حلیمی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بادغیس، و مولوی غلام‌رسول سروری، رئیس موسسه تحصیلات عالی بادغیس، امضاء شد، بر تبادله معلومات تحقیقات زراعتی و تجربوی، تدویر سیمنارها و ورکشاپ‌ها به‌منظور ارتقای دانش کارمندان مسلکی ریاست زراعت و پذیرش محصلین رشته زراعت و مالداری به‌عنوان کارآموز در دیپارتمنت‌های مختلف ریاست زراعت تأکید دارد.
این تفاهم‌نامه برای مدت سه سال معتبر بوده و گامی مهم در راستای ارتقای ظرفیت‌های علمی و عملی در حوزه زراعت و مالداری ولایت بادغیس به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها