امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت و موسسه تحصیلات عالی بادغیس

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۱۶
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت و موسسه تحصیلات عالی بادغیس

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس و پوهنځی زراعت موسسه تحصیلات عالی بادغیس تفاهم‌نامه‌ای به هدف تقویت همکاری‌های علمی و عملی به امضاء رساندند.
این تفاهم‌نامه میان مولوی پیرمحمد حلیمی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بادغیس، و مولوی غلام‌رسول سروری، رئیس موسسه تحصیلات عالی بادغیس، امضاء شد، بر تبادله معلومات تحقیقات زراعتی و تجربوی، تدویر سیمنارها و ورکشاپ‌ها به‌منظور ارتقای دانش کارمندان مسلکی ریاست زراعت و پذیرش محصلین رشته زراعت و مالداری به‌عنوان کارآموز در دیپارتمنت‌های مختلف ریاست زراعت تأکید دارد.
این تفاهم‌نامه برای مدت سه سال معتبر بوده و گامی مهم در راستای ارتقای ظرفیت‌های علمی و عملی در حوزه زراعت و مالداری ولایت بادغیس به شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۷
Background image

کار نصب سیستم آبیاری قطره‌ای با هدف صرفه‌جویی و استفاده مؤثر از آب در ننگرهار آغاز شد

۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مراسم افتتاح کار نصب سیستم آبیاری قطره‌ای در کلکسیون ملی باغداری مرکز تحقیقات ننگرهار از سوی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت کندز را بررسی کرد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و وضعیت عواید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۱
Background image

در بلخ یک مرکز جمع‌آوری شیر ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه «دی‌سی‌ای» و هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، یک مرکز جمع. . .

BACK TO NEWS