امسال ۳۵۰ فارم ماهی‌پروری جدید در کشور ساخته شده است

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۵۷
امسال ۳۵۰ فارم ماهی‌پروری جدید در کشور ساخته شده است


۹ قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست مالداری در وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری می‌گویند که در سال جاری ۳۵۰ ماهی‌پروری تولیدی و تکثیری در ۳۴ ولایت از طریق وزارت زراعت و سکتور خصوصی ساخته شده است.
خلیل فروغ آمر ماهی‌پروری در وزارت زراعت می‌گوید که امسال در مجموع ۱۰۰ ماهی‌پروری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت ساخته شده و در عین حال ۲۵۰ ماهی‌پروری دیگر، از طریق سکتور خصوصی در ولایات مختلف کشور ایجاد شده است.
پروژه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، ۱۰۰ فارم ماهی‌پروری جدید را که شامل دو فارم تولید جوجه‌ماهی می‌شود در ولایت‌های کنر، بلخ، بغلان، لغمان، قندهار، خوست و هرات ساخته است که هر فارم تولیدی، ظرفیت تولید ۲.۷ تا سه متریک تُن ماهی و هر فارم تکثیری ظرفیت تولید دو میلیون و ۴۰۰ هزار جوجه‌ماهی را دارد.
خلیل‌الله فروغ می‌گوید: «نظر به بررسی‌ای که ما کردیم، امسال سطح تولید ماهی نیز، نظر به سال قبل یک هزار و ۵۰۰ تُن افزایش یافته است.»
این در حالی است که سال قبل میزان تولید ماهی به حدود ۱۰ هزار متریک تُن می‌رسید و امسال به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تُن می‌رسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها