امسال ۳۰۰هزار اصله نهال در بدخشان غرس می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ - ۱۲:۳۱
امسال ۳۰۰هزار اصله نهال در بدخشان غرس می‌شود

۱۳ جدی ۱۴۰۱ هـ.ش
کمپاین نهالشانی در ولایت بدخشان توسط مولوی امان الدینمنصور والی ولایت بدخشان، با اشتراک منسوبین ملکی و نظامی امارت اسلامی، نماینده‌گان موسسات همکار و رسانه‌ها در لوای اول عمر ثالث طی محفلی رسما افتتاح گردید.
به گفته مسوولان ریاست زراعت این ولایت، قرار است به‌تعداد سه صد هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر (۳۰۰۰۰۰) و دو نیم میلیون (۲۵۰۰۰۰۰۰۰) قلمه در کمپاین نهال‌شانی بهاری در سطح این ولایت غرس گردد.
قاری عبدالرحمن خادم قومندان لوای اول روی اهمیت غرس نهال از دیدگاه اسلام بحث نمود و متعاقبا والی ولایت، توسعه زراعت و مالداری را اساس پیشرفت و تمدن ملت‌ها دانست و روی اهمیت زراعت و مالداری در روشنای آیات و احادیث بحث نمود.
والی این ولایت در این مراسم گفت: جهت حفظ محیط زیست،مبارزه با گرسنه‌گی و تغیر اقلیم در کمپاین نهال‌شانی سهم گرفته و با غرس درخت، مسولیت دینی و میهنی خویش را ادا نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها