امسال یک‌هزار و ۲۹۰ باغچه‌ خانه‌گی برای خانم‌ها ساخته شده است

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۴ - ۱۲:۱
امسال یک‌هزار و ۲۹۰ باغچه‌ خانه‌گی برای خانم‌ها ساخته شده است

۴ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از آغاز سال جاری مالی تا کنون، یک‌هزار و ۲۹۰ باغچه‌ خانه‌گی سبزیجات را در ولایت‌های مختلف ساخته است.
این باغچه‌ها در ساحه یک بسوه زمین، برای یک‌هزار و ۲۹۰ خانم در ولایت‌های کابل، بغلان، لوگر، پروان، ننگرهار، بلخ و هرات ساخته شده است.
هم‌چنین برای ۷۰ خانم در ولایت کابل، ۷۰ بسته وسیله کشت و تولید سمارق تهیه و توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۸
Background image

توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای ۴۰۰ دهقان در بلخ

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر ورلد هیومن هوم (WHH)  و هماهنگی ولسوالی شولگره، برای ۴۰۰ دهقان در این ولسوالی کمک‌های زراعتی توزیع کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۷
Background image

هیئت وزارت زراعت برای بررسی امور حفاظت از جنگلات و پارک ملی نورستان به کنر و نورستان سفر کرد

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی ضیاءالدین واقف رییس مالی و حسابی و مولوی نصرالله مظهری رییس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۶
Background image

توزیع وسایل حلبی‌سازی برای ۱۰ تن از مستفیدشوندگان در غور

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، با همکاری مؤسسه افغان اید، برای ۱۰ تن از مستفیدشوندگان در ولسوالی دولینه، وسایل حلبی‌سازی توزیع کرد.
این وسایل روز شنبه در. . .

BACK TO NEWS