امسال چهارده‌صد جریب باغ جدید در غور احداث شده است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۶:۲۶
امسال چهارده‌صد جریب باغ جدید در غور احداث شده است


۲۱عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، امسال از طریق برنامه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، یک‌هزار و چهارصد جریب باغ جدید را در هشت ولسوالی این ولایت احداث کرده است.
این باغ‌ها شامل سیب، آلو، گیلاس، شفتالو، چهارمغز، بادام و شماری از میوه‌های دیگر می‌شود. با احداث این باغ‌های جدید، بیش از دوهزار و ۳۶۵ نفر مستفید می‌شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

BACK TO NEWS