امسال حاصلات نخلستان تحقیقاتی فراه ۵۰درصد افزایش یافته است

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۱۵:۴۰
امسال حاصلات نخلستان تحقیقاتی فراه ۵۰درصد افزایش یافته است

۱۳ اسد ۱۴۰۰
میزان حاصلات نخلستان فارم تحقیقاتی «الغرافه» در ولایت فراه، در دومین سال حاصل‌دهی‌اش حدود پنجاه درصد افزایش یافته است.
این نخلستان که به مساحت صد جریب زمین احداث شده است، سال قبل به ثمر رسید. در سال اول حاصل‌دهی، دو متریک‌تُن خرما از نخلستان حاصل برداشته شد. امسال، این رقم به دو رسیده است.
فراه برای رشد و پرورش نخلستان‌های خرما آب‌ و هوای مساعد دارد و در طی چند سال اخیر در قسمت ترویج نخلستان‌ اقدامات موثری انجام شده است.
هم‌چنین نخلستان فارم تحقیقاتی ریاست زراعت فراه نیز پس از پنج سال، به حاصل‌دهی شروع کرده است. 
وزارت زراعت به ترویج نخلستان خرما در فراه، ۲۵ جریب زمین نخلستان تجارتی و معیاری جدید برای تعداد از علاقمندان در مرکز فراه ساخته است. سال آینده نیز درنظر است تا پنجاه هکتار نخلستان خرما در سطح مرکز و ولسوالی‌های فراه احداث شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۷:۲۰
Background image

معرفی پروژه تمدیدی باغچه‌های خانگی سبزیجات در پنج ولسوالی ولایت بدخشان


۲ جوزا ۱۴۰۵
نشستی به منظور معرفی پروژه تمدیدی موسسه «ریشه جهانی برای زندگی (GRLO)  در ولایت بدخشان دایرگردید که در آن مسوولان ادارات دخیل در پروژه حضور داشتند.
پروژه توسط میرامحمد وهاج. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۴:۳۹
Background image

آگاهی ‌دهی در مورد بیماری کانگو (CCHF) برای قصابان ولسوالی سیدخیل  ولایت پروان

۲ جوزا ۱۴۰۵
کارمندان اداره زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان در ولسوالی سیدخیل برای قصابان و کارکنان سلاخی‌ها در مورد بیماری کانگو (CCHF)  برنامه آگاهی‌‌دهی راه‌اندازی نمود.
در این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۴:۱
Background image

تدویر برنامه آموزشی سه روزه تحت عنوان(رهنمود مراسلات اداری و مدیریت دفتر داری) برای کارمندان اداره زراعت کابل 

۲ جوزا ۱۴۰۵
کارمندان آمریت ارتقای ظرفیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برنامه آموزشی سه‌ روزه را تحت عنوان رهنمود مراسلات اداری و ‌مدیریت دفتر داری  برای کارمندان اداره زراعت کابل راه. . .

بازگشت به خبرها