امسال حاصلات انگور در بغلان بیش از ۳۵ درصد افزایش یافت

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۱:۲۷
امسال حاصلات انگور در بغلان بیش از ۳۵ درصد افزایش یافت

۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان می‌گویند حاصلات انگور در این ولایت امسال به بیش از ۷۴۲ متریک‌تن رسیده است. به گفته آنان، تاکنون بالای ۱۶ هکتار زمین باغ‌های انگور احداث گردیده که از آن این مقدار محصول برداشت خواهد شد.
مسوولان افزودند که سال گذشته باغ‌های انگور در بغلان بر ۱۰٫۴ هکتار زمین ایجاد شده بود که از آن ۴۷۶ متریک‌تن محصول برداشت گردیده بود.
به گفته مسوولان ریاست زراعت، افزایش حاصلات انگور ناشی از کسب تجارب دهقانان، آشنایی با روش‌های معیاری باغداری و استفاده از نهال‌های اصلاح‌شده است.
آنان تأکید کردند که به دلیل نتایج خوب کشت انگور در این ولایت، ریاست زراعت بغلان در سال ۱۴۰۳ هـ.ش برای تشویق و همکاری با دهقانان، ۱۰ باب باغ انگور را در ولسوالی‌های بغلان مرکزی، پلخمری، دند غوری، دهنه غوری و دوشی احداث و به دهقانان تسلیم کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

امضای قراردادهای انتقال زمین میان وزارت زراعت و دو اداره امارتی

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، میان ریاست اراضی وزارت زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

در نورستان برای دو هزار دهقان تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیایی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

در ولسوالی کشندهٔ ولایت بلخ پنج هزار رأس حیوان در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نتیجهٔ تلاش‌های این ریاست و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، در. . .

بازگشت به خبرها