امسال حاصلات انگور در بغلان بیش از ۳۵ درصد افزایش یافت

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۱:۲۷
امسال حاصلات انگور در بغلان بیش از ۳۵ درصد افزایش یافت

۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان می‌گویند حاصلات انگور در این ولایت امسال به بیش از ۷۴۲ متریک‌تن رسیده است. به گفته آنان، تاکنون بالای ۱۶ هکتار زمین باغ‌های انگور احداث گردیده که از آن این مقدار محصول برداشت خواهد شد.
مسوولان افزودند که سال گذشته باغ‌های انگور در بغلان بر ۱۰٫۴ هکتار زمین ایجاد شده بود که از آن ۴۷۶ متریک‌تن محصول برداشت گردیده بود.
به گفته مسوولان ریاست زراعت، افزایش حاصلات انگور ناشی از کسب تجارب دهقانان، آشنایی با روش‌های معیاری باغداری و استفاده از نهال‌های اصلاح‌شده است.
آنان تأکید کردند که به دلیل نتایج خوب کشت انگور در این ولایت، ریاست زراعت بغلان در سال ۱۴۰۳ هـ.ش برای تشویق و همکاری با دهقانان، ۱۰ باب باغ انگور را در ولسوالی‌های بغلان مرکزی، پلخمری، دند غوری، دهنه غوری و دوشی احداث و به دهقانان تسلیم کرده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۷
Background image

آغاز توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر در دایکندی

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با هماهنگی موسسه ارتقای اجتماعی و با تمویل مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، روند توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۲
Background image

برنامه پاشیدن تیل‌های زمستانی در نورستان تطبیق شد

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان از طریق مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین مربوط آمریت امور زراعتی، به‌منظور جلوگیری از آفات و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۳۴
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در میدان وردگ

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های بازگشته از مهاجرت که مدتی پیش در ولایت میدان وردگ آغاز شده بود، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

بازگشت به خبرها