افزایش ۲۵ درصدی حاصلات چهار مغز در ولایت بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۳ - ۹:۴۰
افزایش ۲۵ درصدی حاصلات چهار مغز در ولایت بدخشان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان می‌گوید که آمار این ریاست نشان میدهد که حاصلات میوه‌ چهارمغز در این ولایت ۲۵ درصد نسبت سال گذشته افزایش یافته‌است. 
این آمار بصورت تخمین از طریق ماموران ترویج از سطح ولسوالی‌ها جمع‌آوری گردیده است، نظر به این آمار درسال جاری حاصلات این محصول با ارزش از ساحه ۱۷۹۱ هکتار زمین؛ مقدار ۴۴۷۸ متریک تن چهارمغز برداشت گردیده است. 
این آمار نشان می‌دهد که در مقایسه به حاصلات سال قبل افزایش ۲۵ درصدی را نشان میدهد، یکی از دلایل عمده این افزایش اقلیم مساعد، عدم سرمای بهاری در زمان گلدهی و افزایش باغ‌های چهارمغز می‌باشد.
بدخشان از جمله ولایت‌های کوهستانی و سرد سیر می‌باشد که بستر مناسب برای باغداری به خصوص چهارمغز می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS