افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در ولایت تخار

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۰:۴۸
افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در ولایت تخار

۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته خبر داد. این آمار بر اساس جمع‌آوری و توحید گزارش‌های ترویجی از سطح ولایت به‌دست آمده است.
دهقانان از افزایش حاصلات‌شان اظهار رضایت کرده‌اند و همکاری‌های فنی و تخنیکی ریاست زراعت را در این زمینه مؤثر دانسته‌اند. به گفته مسئولان، مشوره‌های مسلکی، کنترول امراض و آفات نباتی، و شرایط مناسب محیطی – به‌ویژه عدم بارندگی در زمان جوانه‌زنی – از عوامل عمده این دست‌آورد محسوب می‌شود.
در همین راستا، هیأتی از تلویزیون ملی افغانستان همراه با کارمندان فنی اداره زراعت از مزارع خربوزه و تربوز دهقانان پیشگام دیدار نموده و یک گزارش ویژه تلویزیونی در مورد دست‌آوردها، چالش‌ها و پیشنهادات دهقانان تهیه کرده‌اند که به‌زودی از صفحه رادیو تلویزیون ملی نشر خواهد شد.
ریاست زراعت تخار تأکید دارد که حمایت‌های فنی و دوامدار از دهقانان ادامه خواهد یافت تا میزان تولیدات زراعتی در این ولایت بیش‌تر گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۷
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت هلمند سفر کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری به ولایت هلمند با معاون والی این ولایت دیدار و در مورد تقویت هماهنگی و همکاری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۵۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با  شماری از تاجران اوزببکستان و روسیه دیدار کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان. . .

بازگشت به خبرها