افزایش فعالیت‌های فارم تحقیقات زراعتی در ولایت بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۰ - ۱۴:۳۳
افزایش فعالیت‌های فارم تحقیقات زراعتی در ولایت بلخ

۲۰ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ طبق هدایت حافظ محمدموسی مبین، رئیس زراعت بلخ، سرعت فعالیت‌های فارم تحقیقات زراعتی را افزایش داده است. 
این فعالیت‌ها شامل تطبیق ۱۸ تجربه در بخش اصلاح غله‌جات و آفات و امراض نباتات، ۳ تجربه در دیپارتمنت اگرانومی، و تطبیق ۵ ورایتی تخم مادری گندم تا این مرحله می‌باشد. 
این اقدامات با هدف بهبود تحقیقات زراعتی و افزایش کیفیت محصولات زراعتی در ولایت بلخ انجام می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۱
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات برای خانم‌های زراعت‌پیشه در ناحیه هفتم کابل

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه روپانی، تعداد ۱۸ قلم وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات را برای ۲۵ نفر از خانم‌های زراعت‌پیشه بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
Background image

از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات. . .

بازگشت به خبرها