افزایش علاقمندی مالداران لوگر به اصلاح نسل گاوهای محلی

naim.rezai
جمعه ۱۴۰۰/۱/۲۰ - ۱۶:۸
افزایش علاقمندی مالداران لوگر به اصلاح نسل گاوهای محلی
۱۹حمل ۱۴۰۰
میزان علاقمندی مالداران در ولایت لوگر، به اصلاح نسل گاوهای محلی از طریق القاح مصنوعی، افزایش یافته است.
نسل گاوهای محلی از طریق القاح مصنوعی، در لوگر در حال حال اصلاح شدن است با اصلاح نسل گاوها، محصولات حیوانی افزایش یافته و باعث رشد مالداران می‌شود.
گاوهای نسل اصلاح‌شده، روزانه از بیست تا سی لیتر شیر می‌دهد، در حالی که گاوهای نسل محلی، شیرشان روزانه بین سه تا چهار لیتر می‌رسد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها