افزایش علاقمندی مالداران لوگر به اصلاح نسل گاوهای محلی

naim.rezai
جمعه ۱۴۰۰/۱/۲۰ - ۱۶:۸
افزایش علاقمندی مالداران لوگر به اصلاح نسل گاوهای محلی
۱۹حمل ۱۴۰۰
میزان علاقمندی مالداران در ولایت لوگر، به اصلاح نسل گاوهای محلی از طریق القاح مصنوعی، افزایش یافته است.
نسل گاوهای محلی از طریق القاح مصنوعی، در لوگر در حال حال اصلاح شدن است با اصلاح نسل گاوها، محصولات حیوانی افزایش یافته و باعث رشد مالداران می‌شود.
گاوهای نسل اصلاح‌شده، روزانه از بیست تا سی لیتر شیر می‌دهد، در حالی که گاوهای نسل محلی، شیرشان روزانه بین سه تا چهار لیتر می‌رسد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها