افزایش علاقمندی مالداران لوگر به اصلاح نسل گاوهای محلی

naim.rezai
جمعه ۱۴۰۰/۱/۲۰ - ۱۶:۸
افزایش علاقمندی مالداران لوگر به اصلاح نسل گاوهای محلی
۱۹حمل ۱۴۰۰
میزان علاقمندی مالداران در ولایت لوگر، به اصلاح نسل گاوهای محلی از طریق القاح مصنوعی، افزایش یافته است.
نسل گاوهای محلی از طریق القاح مصنوعی، در لوگر در حال حال اصلاح شدن است با اصلاح نسل گاوها، محصولات حیوانی افزایش یافته و باعث رشد مالداران می‌شود.
گاوهای نسل اصلاح‌شده، روزانه از بیست تا سی لیتر شیر می‌دهد، در حالی که گاوهای نسل محلی، شیرشان روزانه بین سه تا چهار لیتر می‌رسد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها