افتتاح کانال‌های زراعتی و تقدیر از کارکردهای ریاست زراعت در ولسوالی شهدا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۰:۲۰
افتتاح کانال‌های زراعتی و تقدیر از کارکردهای ریاست زراعت در ولسوالی شهدا

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه‌های شامل دو کانال آب زراعتی، ترناب و دیوارهای محافظتی استنادی در ولسوالی شهدا ولایت بدخشان طی محفل مردمی افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه‌ها با حضور مولوی حبیب‌الله صارم ولسوال شهدا، قومندان امنیه ولسوالی، نمایندگان ریاست زراعت، مسوولان تخنیکی، انجینران مؤسسه میشن‌ایست، متنفذین و باشندگان محل برگزار گردید.
این کانال‌های زراعتی با همکاری مؤسسه میشن‌ایست و هماهنگی آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت اعمار شده است. بر اساس گزارش تخنیکی، طول مجموعی کانال‌ها و ترناب‌ها به ۱۲ کیلومتر می‌رسد که با هزینه حدود شش میلیون افغانی اعمار و ترمیم گردیده و حدود ۴۹ قریه را تحت پوشش قرار می‌دهد. با تکمیل این پروژه، نزدیک به ۱۱ هزار جریب زمین زراعتی تحت آبیاری منظم قرار گرفته است.
باشندگان محل ضمن قدردانی اظهار داشتند که پیش از این، کمبود آب زراعتی و نوبت‌بندی آن سبب بروز مشکلات و منازعات میان مردم می‌شد؛ اما با ساخت اساسی کانال‌ها، ایجاد دیوارهای استنادی جهت مهار سیلاب‌ها و اعمار ترناب‌های معیاری، ضایعات آب کاهش یافته و دسترسی دهقانان به آب بهبود یافته است.
همزمان با این برنامه، همایشی به‌منظور تقدیر از فعالیت‌ها و کارکردهای ریاست زراعت و مؤسسه میشن‌ایست برگزار شد که در آن از تلاش‌ها و دستاوردهای چندساله در راستای تطبیق پروژه‌های عام‌المنفعه و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان قدردانی به‌عمل آمد. در این محفل، اداره محلی ولسوالی شهدا با اهدای تقدیرنامه از همکاری‌ها و نقش ریاست زراعت و مؤسسه همکار قدردانی نمود و بر تداوم همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های جدید تأکید شد.
رهبری ریاست زراعت ولایت بدخشان نیز با استقبال از این تقدیر، تعهد سپرد که با هماهنگی اداره محلی و موسسات همکار، برنامه‌ها و پروژه‌های بیشتری را به‌منظور انکشاف زراعت، باغداری و مالداری و بهبود معیشت دهقانان در ولسوالی شهدا تطبیق نماید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها