افتتاح چندین پروژه آبریزه در ولایت کاپیسا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۰ - ۱۲:۵۲
افتتاح چندین پروژه آبریزه در ولایت کاپیسا

۱۰ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، چندین پروژه آبریزه در این ولایت از سوی پروژه اضطراری مصوونیت غذایی موسسه احیای مهارت های بازسازی افتتاح گردید. 
این پروژه‌ها تحت پروژه اضطراری مصئونیت غذایی با تمویل سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و به همکاری موسسه احیای مهارت‌ها و بازسازی  در مناطق مختلف کاپیسا به اجرا درآمد. در این راستا، پروژه‌ها در مرکز محمودراقی و ولسوالی حصه اول کوهستان در قریجات بادام علی، قول بابر، دروازگی بالا، نواباد، چشمه الله دادخان، چشمه معازه الله، گراهو و سنجن، و همچنین در ولسوالی کوهبند در قریه‌جات آرام کوت، شامدت خیل، شاواخ و پائی خیل پایین آغاز شده است.
در این پروژه‌ها، ۱۲۰۰ تن شامل کار گردیده و مجموعاً ۴۸۰ هزار  روز کاری برای مردم محل ایجاد شده است. کار تخنیکی این پروژه شامل اعمار ۷۳ هزار ۶۵۳ متر مکعب چکدم سنگ‌کاری و توزیع وسایل کاری از قبیل کلندمعه، بیلچه، کلاه کاریگری، دستکش و واسکت کاری می‌باشد. بودجه این پروژه به مبلغ ۲۷۶ هزار ۶۳۶ دالر امریکایی تخصیص یافته است.
هدف از این پروژه‌ها مدیریت آب‌های سطحی و زیرزمینی جهت استفاده زراعتی و آشامیدنی، مدیریت کنترل سیلاب‌ها، بهبود محیط زیست و جلوگیری از فرسایش خاک می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها