افتتاح سردخانه معیاری میوه و سبزیجات در ولسوالی شکردره کابل

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۸:۳۸
افتتاح سردخانه معیاری میوه و سبزیجات در ولسوالی شکردره کابل

یک سردخانه معیاری میوه و سبزیجات در ولسوالی شکردره ولایت کابل طی مراسمی با حضور مسوولان حکومتی، تاجران، سرمایه‌گذاران و مردم محل به بهره‌برداری سپرده شد.
 این سردخانه که با هزینه ۳۵۰ هزار دالر آمریکایی و ظرفیت ۶۵۰ متریک تن ساخته شده است، دارای سه سالن کوچک و یک سالن بزرگ برای نگهداری محصولات کشاورزی است و زمینهٔ کار را برای هشت نفر فراهم کرده است.
مولوی طالب جان ذکی مشاور معینیت زراعت و مالداری در این مراسم اعمار سردخانه‌ها را نیاز اساسی کشور دانست و بر اهمیت سرمایه‌گذاری در این بخش تاکید کرد. وی از سرمایه‌گذاران خواست که با سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و تولیدات داخلی، اقتصاد کشور را تقویت کنند.
داکتر نثار احمد رحیمی مسوول سردخانه، هدف از این پروژه را حمایت از دهقانان و باغداران عنوان کرد و گفت که با ساخت این سردخانه، محصولات دهقانان بدون فساد و تلف به بازار عرضه خواهند شد. وی سرمایه‌گذاران دیگر را نیز به توجه بیشتر به این بخش تشویق کرد.
همچنین حاجی میرویس حاجی زاده معاون اتاق زراعت و مالداری افغانستان در سخنرانی خود از اهمیت سرمایه‌گذاری در حمایت از دهقانان یاد کرد و همه اقشار جامعه را به همکاری در آبادانی کشور فراخواند.
این سردخانه به عنوان یک پروژه اقتصادی، از طرف مقامات محلی و مردم مورد تقدیر قرار گرفت و انتظار می‌رود نقش مهمی در حفظ و نگهداری محصولات کشاورزی و تقویت اقتصاد محلی ایفا کند.
در این مجلس مفتی ذاکرالله‌ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی طالب جان ذکی مشاور معینیت زراعت و مالداری، مفتی عبدالرحیم شاهد رئیس توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت به نماینده گی از وزارت زارعت اشتراک کرده بودند.
این سردخانه به همکاری تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از سوی شرکت ریاض مدبر رحیمی احداث شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال ولایت تخار

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال، به‌گونهٔ موفقانه ۹۰ درصد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۶
Background image

آغاز توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان در ولسوالی دشت قلعه ولایت تخار

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از آغاز روند توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۰۰ دهقان واجد شرایط در ولسوالی دشت قلعه خبر می‌دهد.
به. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

در سه ولسوالی ولایت قندهار برای ۷۶۳ دهقان تخم اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیاوی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار با تلاش خود و به حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و با همکاری. . .

بازگشت به خبرها