اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کاپیسا به ولسوالی تگاب ولایت سفر کردند

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ - ۱۰:۶
اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کاپیسا به ولسوالی تگاب ولایت سفر کردند

هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا که به رهبری مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری به ولسوالی تگاب سفر کرده و از شهرک مهاجران بازدید کردند.
در جریان این سفر روساء استخبارات، قوماندانی امنیه، مستوفی ولایت، عدلیه، حج و اوقاف، شاروالی، سرحدات اقوام و قبایل، شهرسازی، آمر قضایای امارت و مدیر کدستر حضور داشتند.
نظر به هدایت هیئت تخنیکی تیم فنی کار عملی خویش را جهت برسی، تثبیت، متراج و نقطه گذاری زمین‌های امارتی آغاز نمودند.
 و همچنان هئیت مانع فعالیت افراد و اشخاص متصرف و غاصب شده و برای احالی آن مناطق نیز تفهيم گردید که از غصب ساحات امارتی بطور جدی جلوگیری نموده و از ملکیت های عامه که از جمله بیت المال و سرمایه ملی کشور است بطور درست آن حفاظت نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها