اشتراک وزیر زراعت در همایش تجلیل از روز ملی صادرات

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۳ - ۹:۴۰
اشتراک وزیر زراعت در همایش تجلیل از روز ملی صادرات

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در همایش تجلیل از روز ملی  صادرات که با حضور ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی رییس الوزرا، اعضای کابینه امارت اسلامی افغانستان و سرمایه گذاران برگزار شده بود اشتراک کرد.
این برنامه که از سوی وزارت تجارت و صنعت راه اندازی شده بود در آن سخنرانان پیرامون اهمیت صادرات و پیشرفت‌های آن، معیاری سازی اقلام صادراتی، چالش‌ها و فرصت‌ها در عرصه صادرات محصولات زراعتی به ایراد سخن پرداخته و تاکید بر افزایش دهی  صادرات  کشور کردند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این برنامه در مورد تلاش‌های رهبری امارت اسلامی افغانستان جهت بهبود وضعیت اقتصادی کشور سخن زده و  بر معیاری سازی محصولات صادراتی کشور تاکید کرد.
وی همچنان از سرمایه گذاران خواست که محصولات زراعتی و مالداری کشور را مطابق به معیاری‌های پذیرفته شده جهانی صادر نمایند تا میزان تقضا به محصولات زراعتی و مالداری کشور افزایش یابد و  اقتصاد کشور بهتر شود.
در این برنامه همچنان به شماری از صادرکننده گان برتر  محصولات داخلی کشور به پاس سهم گیری در صادرات محصولات داخلی کشور تقدیر نامه اهدا شد.
تولیدات زراعتی و مالداری افغانستان در کنار معادن بیشترین اقلام صادراتی کشور را تشکیل می‌دهد و رهبری وزارت زراعت متعهد است که در کنار سکتور خصوصی زمینه صادرات محصولات زراعتی و مالداری کشور را فراهم نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها