اشتراک وزیر زراعت در مراسم فراغت فاضلین مدرسه باباعلی در ولسوالی اندخوی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۰:۳۸
اشتراک وزیر زراعت در مراسم فراغت فاضلین مدرسه باباعلی در ولسوالی اندخوی

۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در جریان سفر خود به ولایت فاریاب، در مراسم فراغت بیش از دوصد تن از فاضلین مدرسه باباعلی در ولسوالی اندخوی اشتراک کرد.
در این مراسم که شماری از علما، بزرگان قومی، مسئولان محلی و دانش‌آموختگان مدرسه علی‌بابا حضور داشتند، وزیر زراعت در سخنرانی خود بر اهمیت علوم دینی در رشد و پیشرفت جامعه تأکید کرده و نقش مدارس را در تربیت نسل جوان و آگاه‌سازی آنان از معارف اسلامی برجسته دانست.
وی افزود که علم، به‌ویژه علوم دینی، زیربنای یک جامعه سالم و موفق بوده و فارغ‌التحصیلان مدارس دینی می‌توانند با کسب دانش و تقوا، در راستای تقویت ارزش‌های اسلامی و خدمت به مردم نقش مؤثری ایفا کنند.
در این محفل، شماری از علما و بزرگان قومی نیز سخنرانی کرده و بر ضرورت حمایت از مدارس دینی و ترویج معارف اسلامی تأکید ورزیدند. در پایان برنامه، به فارغین این مدرسه تصدیق‌نامه‌های فراغت توزیع شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست استملاک و اسکان مجدد ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۳
Background image

توزیع تجهیزات زنبورداری در ولسوالی چهاردره ولایت کندز

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر داکار، تجهیزات ضروری زنبورداری را به شماری از زنبورداران ولسوالی چهاردره این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ارائه گزارش فعالیت‌های ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان به معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی نشست‌های جداگانه، پلان‌ها و گزارش فعالیت‌های سال ۱۴۰۴ را به مولوی نورالدین‌عمیر. . .

بازگشت به خبرها