اشتراک مسئولان زراعت بغلان در نشست حمایت از مشارکت مردمی برای حفاظت از محیط زیست

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۶ - ۱۱:۵۲
اشتراک مسئولان زراعت بغلان در نشست حمایت از مشارکت مردمی برای حفاظت از محیط زیست

۶ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی تحت عنوان «حمایت از مشارکت مردمی برای تقویت همکاری‌ها در راستای حفاظت از محیط زیست و کاهش تأثیرات تغییر اقلیم» در شهر پلخمری با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، وکلای گذر نواحی شش‌گانه شهر و نمایندگان مؤسسات همکار، برگزار گردید.
در این نشست، مولوی شاه محمود ترابی آمر امور زراعتی و ولی امرخیل، مدیر عمومی سیستم معلومات و عواید ریاست زراعت ولایت بغلان، به نمایندگی از این اداره اشتراک ورزیدند. این برنامه از سوی دفتر سازمان ملل متحد (یوناما) با همکاری ریاست محیط زیست و شاروالی شهر پلخمری راه‌اندازی شده بود.
آغاز برنامه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط مولوی ترابی همراه بود. سپس سید اکبر امیری، رئیس دفتر یوناما، از حضور گسترده مهمانان ابراز قدردانی کرده و بر اهمیت مشارکت مردمی در مقابله با تغییرات اقلیمی تأکید ورزید.
در ادامه، مفتی محمد اسماعیل واحدیار رئیس محیط زیست و مولوی صدیق‌الله خالد منصور رئیس پوهنتون بغلان، درباره نقش مردم در کاهش تأثیرات اقلیمی و حفاظت از محیط زیست صحبت کردند. همچنین ارائه‌هایی از سوی استادان پوهنتون و کارمندان مسلکی محیط زیست و شاروالی در مورد عوامل تغییر اقلیم، راهکارهای کاهش خطرات آن و نقش و مسئولیت‌های مردم، ارائه شد.
اشتراک‌کنندگان به‌ویژه وکلای گذر نیز دیدگاه‌ها و تجربیات‌شان را در زمینه مشکلات محیط زیستی بیان کرده و پیشنهادهایی در راستای بهبود وضعیت محیطی ارائه نمودند.
هدف اصلی این نشست، افزایش آگاهی عمومی، ترویج همکاری‌های محلی و تشویق مردم به سهم‌گیری فعال در کاهش آثار منفی تغییرات اقلیمی عنوان شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها