اشتراک رئیس زراعت پروان در برنامه آموزشی پلان‌گذاری برای تقویت کمیته انکشافی ولایتی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۲۹
اشتراک رئیس زراعت پروان در برنامه آموزشی پلان‌گذاری برای تقویت کمیته انکشافی ولایتی

۱۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی روح‌الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان در برنامه آموزشی دو روزه‌ای که به هدف تقویت کمیته انکشافی ولایتی برگزار شده بود، اشتراک کرد.
این برنامه از سوی وزارت اقتصاد و با همکاری مالی دفتر یوناما و برنامه توسعه‌ای سازمان ملل متحد  در هوتل ستاره پروان برگزار شد. در این نشست، مفتی محمد ادریس انوری والی پروان، هیأت رهبری وزارت اقتصاد، نمایندگان دفاتر یوناما و مسئولین ادارات محلی این ولایت حضور داشتند.
در پایان برنامه، والی پروان و هیأت وزارت اقتصاد برای اشتراک‌کنندگان تصدیق‌نامه‌هایی را اهدا کردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها