از ۱۵۰ متقاضی کار امتحان گرفته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۲ - ۱۵:۵۲
از ۱۵۰ متقاضی کار امتحان گرفته شد

۲ دلو ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از ۱۵۰ متقاضی کار برای استخدام من‌حیث کارمند ساحه‌ای در ولایت‌های لوگر، کابل، پروان و بغلان، امروز در مقر این وزارت امتحان گرفت.
وزارت زراعت، ۴۰ تن را به عنوان کارمند ساحه‌ای از طریق پروژه زراعت و مالداری به اشتراک مردم(کلپ)، در چهار ولایت استخدام می‌کند. کارمندانی که جدیداً استخدام می‌شوند، مسوولیت دارند تا دهقانان را درباره زراعت معاصر آموزش دهند. کسانی که استخدام خواهند شد، قبل از اعزام به ساحه، یک برنامه آموزشی کوتاه‌مدت را سپری خواهند کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۶:۰
Background image

کمپاین دواپاشی علیه بیماری کانگو در ولایت بلخ آغاز شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که کمپاین دواپاشی علیه بیماری تب خون‌دهنده کریمه–کنگو با همکاری موسسه اکتید در این ولایت آغاز گردیده است.
مسئولان هدف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۳:۲۰
Background image

برنامه ۳۰ روزه کنترول کیمیاوی آفات نباتی در دو ولسوالی نورستان آغاز شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان به منظور جلوگیری از آفات نباتی و حشرات مضر، یک برنامه گسترده ۳۰ روزه کنترول کیمیاوی را آغاز کرده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۱:۳۳
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت پروان رسماً معرفی شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی خان محمد حقمل به عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان رسماً معرفی و به وظیفه‌اش آغاز کرد.
مراسم معرفی وی با حضور مسئولان ولایتی، رؤسای ادارات. . .

بازگشت به خبرها