از ۱۵۰ متقاضی کار امتحان گرفته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۲ - ۱۵:۵۲
از ۱۵۰ متقاضی کار امتحان گرفته شد

۲ دلو ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از ۱۵۰ متقاضی کار برای استخدام من‌حیث کارمند ساحه‌ای در ولایت‌های لوگر، کابل، پروان و بغلان، امروز در مقر این وزارت امتحان گرفت.
وزارت زراعت، ۴۰ تن را به عنوان کارمند ساحه‌ای از طریق پروژه زراعت و مالداری به اشتراک مردم(کلپ)، در چهار ولایت استخدام می‌کند. کارمندانی که جدیداً استخدام می‌شوند، مسوولیت دارند تا دهقانان را درباره زراعت معاصر آموزش دهند. کسانی که استخدام خواهند شد، قبل از اعزام به ساحه، یک برنامه آموزشی کوتاه‌مدت را سپری خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد پیرامون تطبیق پروژه‌های جدید

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با فهاد بنگیش  مسؤول برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (یو. ان. دی. پی) و هیأت همراهش دیدار. . .

BACK TO NEWS