از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
له کندهاره تر قطره؛ د کرنیزو صادراتو نوې دروازه پرانیستل شوه

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات انار تازه کندهار به کشور قطر آغاز گردید. این صادرات که برای نخستین‌بار به مقصد قطر انجام می‌شود، بیانگر گشایش یک بازار جدید جهانی برای انار باکیفیت کندهار است.
مسوولان شرکت خصوصی اظهار داشتند که پیش از این، صادرات میوه‌های خشک و تازه را به دوبی و شماری از کشورهای دیگر انجام داده‌اند، اما این‌بار توانسته‌اند از مسیر ایران، مقدار ۲۰ تُن انار تازه به ارزش نزدیک به ۳۰ هزار دالر امریکایی به کشور قطر صادر نمایند. به گفته آنان، هدف از این صادرات، افزون بر معرفی بهتر محصولات زراعتی افغانستان در بازارهای جهانی، فراهم‌سازی زمینه رشد اقتصادی برای دهقانان می‌باشد.
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار نیز تأکید کردند که به صادرات محصولات زراعتی توجه ویژه صورت می‌گیرد و تلاش می‌شود با همکاری سکتور خصوصی، محصولات کندهار به سایر بازارهای جهانی نیز راه یابد.
قابل یادآوری است که در جریان سال جاری ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، از ولایت کندهار حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ تُن انار به کشورهای مختلف خارجی صادر شده است که در مقایسه با سال گذشته، افزایش قابل ملاحظه‌ای را در صادرات نشان می‌دهد. این پیشرفت بیانگر تلاش دهقانان کندهار، حمایت از سکتور زراعت و گسترش تسهیلات تجارتی می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها