از کارمندان وزارت زراعت برای اخذ بورسیه‌های تحصیلی هند امتحان گرفته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۲۳ - ۱۴:۳۷
از کارمندان وزارت زراعت برای اخذ بورسیه‌های تحصیلی هند امتحان گرفته شد

۲۳دلو ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور تربیه کادرهای متخصص و مسلکی، از ۲۳۷ تن از کارمندان خود برای اخذ بورسیه‌های تحصیلی در مقطع لیسانس و ماستری و اعزام‌شان برای تحصیل به هند، امتحان گرفت.
از میان اشتراک‌کنندگان این رقابت، قرار است ۱۲۶ تن برای ادامه‌ی تحصیل به هند فرستاده شوند. این آزمون تحت نظارت هیات رهبری وزارت زراعت با حضور ۲۳۷ تن از کارمندان مرکزی و ولایتی در مقر این نهاد برگزار شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها