از فعالیت موسسات سکتوری در ولسوالی شبر ولایت بامیان نظارت شد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۰:۲۲
از فعالیت موسسات سکتوری در ولسوالی شبر ولایت بامیان نظارت شد 

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری، از فعالیت‌های موسسات سکتوری در ولسوالی شبر ولایت بامیان نظارت  نموده است. در جریان نظارت رئیس زراعت نشست‌های را همرای روئسای شوراهای انکشافی قریه (گنبد، شش برجه، سادات، جوقول، سرسنگ، شینیه و سنگگ) برگزار نموده است.
مردم از ایجاد کانال از طریق موسسه رفاه اسلامی و توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی از طریق موسسه محترم اکشن اید و بعضی مشکلات‌های که در قسمت مساعدت کمک موسسات برای مردم محل وجود داشته برای رئیس زراعت بیان نموده و خواهان حل آن گردیده اند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها