از فعالیت‌های پروژه ORD در ولایت فراه نظارت صورت گرفت

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۴ - ۱۸:۱۵
از فعالیت‌های پروژه ORD در ولایت فراه نظارت صورت گرفت


۴ دلو ۱۴۰۱ هـ.ش
فعالیت‌های پروژه او آر دی ORD در ولسوالی لاش‌جوین توسط ریاست عمومی صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نظارت شد.
این پروژه در بخش‌های توزیع تخم اصلاح شده بذری گندم و شبدر، توزیع سامان آلات زراعتی، توزیع قطعات مرغ تخمی، توزیع تخم سبزی‌جات برای باغچه‌های خانگی، تطبیق ادویه‌جات پرازیتی و آموزش تخنیکی فعالیت داشته است.
این پروژه توسط اف ای او دFAO  تمویل می‌گردد.
وزارت زراعت در همکاری موسسات در تلاش است تا خدمات را در نقاط دور دست برای دهاقین و مالداران اراییه نماید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها