از فعالیت‌های پروژه ORD در ولایت فراه نظارت صورت گرفت

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۴ - ۱۸:۱۵
از فعالیت‌های پروژه ORD در ولایت فراه نظارت صورت گرفت


۴ دلو ۱۴۰۱ هـ.ش
فعالیت‌های پروژه او آر دی ORD در ولسوالی لاش‌جوین توسط ریاست عمومی صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نظارت شد.
این پروژه در بخش‌های توزیع تخم اصلاح شده بذری گندم و شبدر، توزیع سامان آلات زراعتی، توزیع قطعات مرغ تخمی، توزیع تخم سبزی‌جات برای باغچه‌های خانگی، تطبیق ادویه‌جات پرازیتی و آموزش تخنیکی فعالیت داشته است.
این پروژه توسط اف ای او دFAO  تمویل می‌گردد.
وزارت زراعت در همکاری موسسات در تلاش است تا خدمات را در نقاط دور دست برای دهاقین و مالداران اراییه نماید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۵:۳۵
Background image

تکمیل مراحل استملاک پروژه کانال شاهي در ولایت لغمان

۳ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تطبیق پروژه کانال شاهي در ولایت لغمان، مراحل استملاک زمین‌ها و املاک واقع در مسیر پروژه توسط ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۲:۹
Background image

توزیع کمک‌های نقدی برای خانواده‌های نیازمند در ولایت فاریاب

۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری مؤسسه بین‌المللی کمیته ناروی برای مهاجرین، کمک‌های نقدی را برای شماری از خانواده‌های نیازمند و بیجا‌شده در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۱:۴۵
Background image

توزیع بزهای شیرده برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی‌های چهاردره و علی‌آباد ولایت کندز

۳ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تقویت معیشت خانواده‌های بی‌بضاعت و رشد اقتصاد محلی، در ولسوالی‌های چهاردره و علی‌آباد ولایت کندز، در چوکات پروژه «سی.ار.ال.جی» (تقویت. . .

بازگشت به خبرها