از سرگیری پروژه اعمار چکدم و واترشیت در ولایت پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۱۵:۲۱
از سرگیری پروژه اعمار چکدم و واترشیت در ولایت پنجشیر

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر اعلام کرد که کار پروژه اعمار چکدم و واترشیت، که سال گذشته در این ولایت آغاز شده بود، دوباره از سر گرفته شده است.
این پروژه تحت عنوان «مصونیت غذایی» به دلیل سردی هوا در فصل زمستان متوقف شده بود، اما اکنون با مساعد شدن شرایط اقلیمی، کار آن در ولسوالی‌های حصه اول، پریان، دره، آبشار و بازارک مرکز پنجشیر ادامه می‌یابد.
پروژه متذکره با هدف ذخیره‌سازی آب‌های سطحی و جلوگیری از بروز سیلاب‌ها تطبیق می‌گردد و برای ۱۵۰۰ نفر از ساکنان محل زمینه کار بیست روزه فراهم شده است. در بدل این کار، به هر کارگر معادل ۱۰۰ دالر آمریکایی پرداخت خواهد شد که مجموعاً ۱۵۰ هزار دالر را در بر می‌گیرد.
این برنامه با کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد  و توسط کمیته ناروی برای افغانستان، در هماهنگی با اداره زراعت ولایت پنجشیر تطبیق می‌شود.
باشندگان محل با ابراز رضایت از آغاز دوباره این پروژه، خواستار تطبیق بیشتر برنامه‌های مشابه در سطح این ولایت شده‌اند تا علاوه بر توسعه زیربناهای محل، فرصت‌های شغلی بیشتری نیز ایجاد گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۳
Background image

نظارت از فارم‌های تولید نهال در کابل

۲۶ حوت ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی عبدالاحد خلیل، از فارم‌های مرکزی تولید نهال در کابل بازدید کرده و از روند تولید و توزیع نهال، پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۱
Background image

توزیع تخم سبزیجات در ولسوالی چال ولایت تخار

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که برنامه توزیع تخم سبزیجات برای ۱۱۰ تن از  دهاقین ولسوالی چال با همکاری دفتر میشن ایست و در هماهنگی مدیریت عمومی خدمات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۱۹
Background image

توزیع نهال‌های مثمر در سرپل

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری سرپل اعلام کرد که برنامه توزیع نهال‌های مثمر در چوکات فعالیت‌های باغداری و جنگلداری، با همکاری موسسه اقدام مردم برای تغییر و حمایت مالی. . .

بازگشت به خبرها