از سبز خانه‌های ریاست زراعت ولایت کاپیسا نظارت شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۷ - ۱۵:۳۶
از سبز خانه‌های ریاست زراعت ولایت کاپیسا نظارت شد

۲۷ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا همراه با غلام سعید آمر تنظیم منابع طبیعی به فارم تحقیقاتی گدام های ریاست زراعت رفته و از سبز خانه های مربوطه این ریاست دیدار نمودند.
این سبز خانه‌های تحقیقاتی و ترویجی که مربوط به آمریت تنظیم منابع طبیعی این ریاست می‌باشد در آنها به تعداد ۶۰ هزار خریطه های نوجست های بذر شده ناجو، مورپان، انواع گل‌های زینتی و نهال های تازه بذر شده مثمر است.
 که از این سبز خانه‌ها هر سال هزران نوجست های مثمر، غیر مثمر و زینتی به قوریه جات انتقال داده می‌شود و بعد از پرورش سالانه از طرف ریاست شامل کمپاین‌های نهال شانی گردیده و به نهاد های امارتی جهت غرص و سرسبزی در سطح ولایت توزیع می‌گردد.
در جریان بازدید مولوی روحانی  از فعالیت ها و دست آورد های‌شان کارمندان فارم  طی سال های قبل قدردانی کرده و به کارمندان و کارکان بخش آمریت تنظیم منابع طبیعی در بخش های پرورش‌، نگهداری، ترویج نهال های مثمر غیر مثمر و زینتی دستورات لازم را جهت بهبود هرچه بهتر داده و افزود که از هیچ نوع سعی و تلاش در راستای انکشاف قوریه جات دریغ نورزید و کوشش‌ نمائید تا این سبز خانه ها و قوریه جات وسعت پیدانماید و نیاز مندی باشنده گان این ولایت در بخش نهال های مثمر غیر مثمر و زینتی از این قوریه جات تکمیل گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها