از ادویه فروشی‌های حیوانی ولایت بغلان نظارت شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۰ - ۱۰:۱۲
از ادویه فروشی‌های حیوانی ولایت بغلان نظارت شد 

 از ادویه فروشی‌های حیوانی ولسوالی پلخمری و بغلان مرکزی ولایت بغلان به‌منظور بهبود فعالیت ادویه فروشی‌های حیوانی هم‌چنان اسناد و جواز فعالیت کنترول و بررسی صورت گرفت.
که در این بررسی ادویه‌جات تاریخ گذشته، بی‌کیفیت بدون لیبل ممنوع هم‌چنان معلومات و رهنمای‌های مورد نیاز برای ادویه‌فروشان حیوانی داده شده و نیز  تاکید صورت گرفت که هیچ ادویه فروش حق ندارد بدون جواز فعالیت نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها