از ادويه فروشان حيواني ولايت کندز کنترول و نظارت صورت گرفت

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۰ - ۹:۱۹
از ادويه فروشان حيواني ولايت کندز کنترول و نظارت صورت گرفت

تیم فنی بررسی و ارزیابی کلینیک‌های آمریت مالداری و صحت حيواني رياست زراعت کندز از دوکان‌های ادويه فروشی حيواني شهر کندزنظارت نمودند.
در جریان این نظارت ۲۰ باب دوکان‌ ادويه فروشي حيواني کنترول شد که از  آن ۶۰۰۰ دوز واکسین تاریخ گذشته و بی‌کیفیت جمع‌آوری و ضبط گردید.
از سوی کارمندان ریاست زراعت برای ادویه فروشان رهنمایی های لازم جهت تجدید جواز، جلوگیری از فروش ادویه های تاریخ گذشته و مراعت اصول و مقررات صورت گرفت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۵:۸
Background image

تثبیت ۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد سردخانه‌های عصری در ولسوالی بگرام، ولایت پروان

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ‌الله تعالی، قرار است زمین برای ایجاد و ساخت سردخانه عصری‎‌ در ولایت مختلف کشور تثبیت گردد که به این منظور هیئت مختلط از ریاست زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۲۱
Background image

صادرات بیش از دو تُن عسل طبیعی ولایت بلخ به بازارهای خارجی

۲۲ جدی۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از تولیدات داخلی و توسعه سکتور مالداری، در جریان سال ۱۴۴۷ هجری قمری، بیش از دو تُن عسل طبیعی تولید ولایت بلخ با همکاری زنبورداران و انجمن‌های فعال این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

بازگشت به خبرها