ارزیابی ۵۰ قصابی در کابل: یک کشتارگاه و هفت دکان نسبت تخلف بسته شدند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۲۷
ارزیابی ۵۰ قصابی در کابل: یک کشتارگاه و هفت دکان نسبت تخلف بسته شدند

۲۳ جدی ۱۳۹۹
ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در همکاری با شهرداری کابل و دیگر نهادهای ذی‌ربط، ۵۰ دکان قصابی را در ناحیه اول شهر کابل ارزیابی کردند.
از جمله ۵۰ قصابی، هفت دکان قصابی و یک کشتارگاه بسته شد و شماری دیگر از آن‌ها جریمه شدند. همین گونه به برخی دیگر از قصابی‌ها، توصیه شد تا مسایل بهداشتی و صحی را مد نظر بگیرند. هدف از نظارت و ارزیابی این‌ قصابی‌ها در ناحیه اول شهر کابل، بهبود بخشیدن به کیفیت و رعایت بهداشت در محیط کاری بود.
در این قصابی‌ها، کیفیت گوشت نیز ارزیابی شده و به مالکان این قصابی‌ها گفته شده که اگر در آینده بهداشت را رعایت و گوشت خوش‌کیفیت ارائه نکنند، با آنان برخورد قانونی صورت می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۱
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات برای خانم‌های زراعت‌پیشه در ناحیه هفتم کابل

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه روپانی، تعداد ۱۸ قلم وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات را برای ۲۵ نفر از خانم‌های زراعت‌پیشه بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
Background image

از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات. . .

بازگشت به خبرها