ادامه‌ کمپاین آگاهی‌دهی از بیماری تب کانگو در شهر کابل

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۷ - ۱۶:۳۴
ادامه‌ کمپاین آگاهی‌دهی از بیماری تب کانگو در شهر کابل

۲۷ سرطان ۱۴۰۰
ریاست عمومی مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سلسله آگاهی‌دهی از بیماری تب کانگو، امروز نیز در مناطقی از شهر کابل برای خریداران و فروشنده‌گان حیوانات درباره این بیماری آگاهی‌دهی کرد.
مناطقی چون کمپنی، تانک لوگر، دروازه لاهوری، نقاش تهیه مسکن، کوته‌سنگی و دارالمان، محلاتی است که بز، گوسفند و گاو در آن فروخته می‌شود و در این مناطق برای مردم آگاهی داده شد.
نورجان زازی، رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت، گفت «امروز آمدیم به‌ خاطر آگاهی‌دهی مرض کشنده و ویروسی تب کانگو، بیماری مشترک انسان و حیوان؛ همچو کمپاین‌های ما در در طول سال ادامه دارد. دو مرتبه حیوانات را واکسین و دواپاشی می‌کنیم. هم‌چنان برای مردم آگاهی می‌دهیم. در روزهای قبل از عید قربان آگاهی‌دهی ما تشدید می‌یابد تا مردم بفهمند. در این روزها در نواحی مختلف شهر کابل فعالیت داریم، به مردم می‌گوییم که هنگام خرید، فروش و ذبح حیوانات از دستکش، ماسک و لباس مخصوص استفاده نمایند. از مردم می‌خواهیم به این موارد متوجه داشته باشند.»
معلوماتی پیرامون بیماری کانگو، طریق سرایت، جلوگیری از مصاب شدن، مراقبت بیمار و افرادی‌ که بیشتر در معرض خطر قرار دارند، موضوعاتی بود که برای فروشنده‌ها و خریداران حیوانات آگاهی داده شد.
نقیب‌الله، یک تن از فروشنده‌های گوساله، از افرادی بود که برایش آگاهی داده شد. او گفت «18 رأس گوساله را از ولایت‌های شمال کشور آوردیم برای فروش. امروز کارمندان بخش مالداری وزارت زراعت آمدن، برگه‌های آگاهی‌دهی از تب کانگو را برای ما توزیع کردن و در موردش معلومات دادن. موضوعات حلال کردن حیوان، نگهداری و چگونه‌گی انتقال تب کانگو مواردی بود که باخبر شدیم و برای مردم هم اطلاع می‌دهیم.»
این کمپاین به ادامه سلسله برنامه‌های آگاهی‌دهی گذشته وزارت زراعت صورت می‌گیرد؛ چون عید قربان نزدیک است و مردم باید هنگام ذبح حیوانات و استفاده از گوشت آن متوجه موارد لازمی باشند تا به این بیماری مصاب نشوند.
قابل ذکر است که کمپاین آگاهی‌دهی از مرض کانگو در تمام سال جریان دارد و متخصصان بخش مالداری وزارت زراعت، در ۳۴ ولایت به مالداران و قصابان آگاهی‌ می‌دهند که به‌صورت درست حیوانات را نگهداری و ذبح کنند تا مردم به این بیماری گرفتار نشوند.

خبرهای تازه

جمعه ۱۴۰۴/۹/۷ - ۱۲:۱۸
Background image

دیدار وزیر زراعت افغانستان با وزیر زراعت روسیه


۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، که در رأس یک هییت عالی‌رتبه به شهر مسکو کشور روسیه سفر کرده با وزیر زراعت فدراسیون روسیه دیدار. . .

جمعه ۱۴۰۴/۹/۷ - ۱۲:۱۵
Background image

وزارت زراعت زمین را به شرکت برق افغانستان انتقال داد

در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید، رییس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، و مولوی رسول جواد، رییس مالی شرکت برق افغانستان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

بازگشت به خبرها