احداث ۴۱ قطعه باغ نمایشی متراکم میوه در ولسوالی‌های کشم و بهارک

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۳
احداث ۴۱ قطعه باغ نمایشی متراکم میوه در ولسوالی‌های کشم و بهارک

۲۷ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
با فرارسیدن فصل بهار، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به همکاری موسسه ارتقای اجتماعی ، تعداد ۴۱ قطعه باغ متراکم میوه‌جات مختلف‌النوع را در ولسوالی‌های بهارک و کشم  آن ولایت احداث نموده است. این باغ‌ها شامل درختان سیب، بادام، زردآلو و گیلاس هستند.
بر اساس هدایت مولوی امان الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، هیاتی از کارمندان تخنیکی این ریاست موظف گردیدند تا این پروسه را نظارت کرده و نهال‌ها را از نظر تخنیکی بررسی و سپس توزیع نمایند.
باغ متراکم (مدل توسعه باغات) یک تکنولوژی مدرن در باغداری است که در آن تراکم درختان در هر جریب نسبت به روش‌های معمولی بیشتر می‌باشد. در این روش، درختان انتخابی از پایه‌هایی که از طریق ریشه تکثیر شده و از نظر ژنتیکی اصلاح شده‌اند، استفاده می‌شود. این درختان معمولاً نسبت به درختانی که از طریق تخم تکثیر می‌شوند، بازدهی بیشتری دارند و سطح تولید آن‌ها در مقایسه با روش‌های سنتی بیشتر است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری برنامه‌های آموزشی سازگاری زراعت و مالداری با تغییرات اقلیم در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیم، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی برای دهقانان را در مرکز این ولایت و چهار ولسوالی آن برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۱۳
Background image

روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولایت پکتیکا آغاز شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه اکشن‌اید و به حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع تخم‌های اصلاح. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۳
Background image

تلاش‌ها برای گسترش کشت آفتاب‌گردان در کندهار؛ نشست مشترک با نمایندگان اداره «تیکا» برگزار شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف گسترش کشت و توسعه نبات آفتاب‌گردان، نشستی در ریاست زراعت ولایت کندهار میان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها