اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۲
اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ امروز پروژه تأمین غذایی را که از پروژه‌های زراعتی موسسه توسعه روستای صلح برای افغانستان است، در ولسوالی شولگره به بهره‌برداری رساند.
 این پروژه با هدف کاهش سطح سوءتغذیه و کم‌خونی برای دهقانان و نوجوانان بی‌سرپرست ایجاد شده است. تیم نظارتی ریاست زراعت، با هماهنگی کارمندان خدمات زراعتی ولسوالی شولگره، نظارت بر روند اجرای پروژه را انجام داد.
در این پروژه، امروز گروهی ۲۰ نفری از قریه قبچاق ولسوالی شولگره آموزش‌های ترویج توت زمینی، مالچ و نبات سیر را دریافت کردند. در پایان این آموزش‌ها، بسته‌های زراعتی شامل ۵ کیلوگرم کود یوریا، ۵ کیلوگرم کود دی‌ای‌پی، ۳۰ دانه نهال توت زمینی و نیم کیلو حبه سیر به‌منظور تشویق بیشتر مستفیدان توزیع شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۱۴
Background image

حاصلات ممپلی در ننگرهار ۱۱۱۵ متریک تُن برآورد شده است

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گوید که امسال در ده ولسوالی این ولایت، ممپلی در ۲۱۵۳ جریب زمین کشت شده است که بر اساس برآوردها، از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۳۵
Background image

رئیس زراعت تخار از فارم زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از فعالیت‌های فارم زراعتی این ولسوالی در بخش تولید و پیوند نهال‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۰:۱۹
Background image

آغاز کمپاین واکسین چیچک بز و گوسفند در ولسوالی قره‌باغ ولایت کابل

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون علیه بیماری چیچک بز و گوسفند با همکاری و هماهنگی آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل و حمایت کمیته هالند، در. . .

بازگشت به خبرها