اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۲
اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ امروز پروژه تأمین غذایی را که از پروژه‌های زراعتی موسسه توسعه روستای صلح برای افغانستان است، در ولسوالی شولگره به بهره‌برداری رساند.
 این پروژه با هدف کاهش سطح سوءتغذیه و کم‌خونی برای دهقانان و نوجوانان بی‌سرپرست ایجاد شده است. تیم نظارتی ریاست زراعت، با هماهنگی کارمندان خدمات زراعتی ولسوالی شولگره، نظارت بر روند اجرای پروژه را انجام داد.
در این پروژه، امروز گروهی ۲۰ نفری از قریه قبچاق ولسوالی شولگره آموزش‌های ترویج توت زمینی، مالچ و نبات سیر را دریافت کردند. در پایان این آموزش‌ها، بسته‌های زراعتی شامل ۵ کیلوگرم کود یوریا، ۵ کیلوگرم کود دی‌ای‌پی، ۳۰ دانه نهال توت زمینی و نیم کیلو حبه سیر به‌منظور تشویق بیشتر مستفیدان توزیع شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS