اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۲
اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ امروز پروژه تأمین غذایی را که از پروژه‌های زراعتی موسسه توسعه روستای صلح برای افغانستان است، در ولسوالی شولگره به بهره‌برداری رساند.
 این پروژه با هدف کاهش سطح سوءتغذیه و کم‌خونی برای دهقانان و نوجوانان بی‌سرپرست ایجاد شده است. تیم نظارتی ریاست زراعت، با هماهنگی کارمندان خدمات زراعتی ولسوالی شولگره، نظارت بر روند اجرای پروژه را انجام داد.
در این پروژه، امروز گروهی ۲۰ نفری از قریه قبچاق ولسوالی شولگره آموزش‌های ترویج توت زمینی، مالچ و نبات سیر را دریافت کردند. در پایان این آموزش‌ها، بسته‌های زراعتی شامل ۵ کیلوگرم کود یوریا، ۵ کیلوگرم کود دی‌ای‌پی، ۳۰ دانه نهال توت زمینی و نیم کیلو حبه سیر به‌منظور تشویق بیشتر مستفیدان توزیع شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۶
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت فاریاب

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت فاریاب از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۲
Background image

هیئت عالی‌رتبه ایران به رهبری وزیر جهاد کشاورزی وارد کابل شد

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به دعوت رسمی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۲۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با تاجران و سرمایه‌گذاران هند و ایران در نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان با شماری از تاجران و سرمایه‌گذاران. . .

بازگشت به خبرها