اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۲
اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ امروز پروژه تأمین غذایی را که از پروژه‌های زراعتی موسسه توسعه روستای صلح برای افغانستان است، در ولسوالی شولگره به بهره‌برداری رساند.
 این پروژه با هدف کاهش سطح سوءتغذیه و کم‌خونی برای دهقانان و نوجوانان بی‌سرپرست ایجاد شده است. تیم نظارتی ریاست زراعت، با هماهنگی کارمندان خدمات زراعتی ولسوالی شولگره، نظارت بر روند اجرای پروژه را انجام داد.
در این پروژه، امروز گروهی ۲۰ نفری از قریه قبچاق ولسوالی شولگره آموزش‌های ترویج توت زمینی، مالچ و نبات سیر را دریافت کردند. در پایان این آموزش‌ها، بسته‌های زراعتی شامل ۵ کیلوگرم کود یوریا، ۵ کیلوگرم کود دی‌ای‌پی، ۳۰ دانه نهال توت زمینی و نیم کیلو حبه سیر به‌منظور تشویق بیشتر مستفیدان توزیع شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
Background image

امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۶
Background image

توزیع ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی برای ۳۱ خانواده در دایکندی

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی»، برای ۳۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های پاتو و سنگتخت و بندر، ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت تخار از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت تخار با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های. . .

بازگشت به خبرها