اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۲
اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ امروز پروژه تأمین غذایی را که از پروژه‌های زراعتی موسسه توسعه روستای صلح برای افغانستان است، در ولسوالی شولگره به بهره‌برداری رساند.
 این پروژه با هدف کاهش سطح سوءتغذیه و کم‌خونی برای دهقانان و نوجوانان بی‌سرپرست ایجاد شده است. تیم نظارتی ریاست زراعت، با هماهنگی کارمندان خدمات زراعتی ولسوالی شولگره، نظارت بر روند اجرای پروژه را انجام داد.
در این پروژه، امروز گروهی ۲۰ نفری از قریه قبچاق ولسوالی شولگره آموزش‌های ترویج توت زمینی، مالچ و نبات سیر را دریافت کردند. در پایان این آموزش‌ها، بسته‌های زراعتی شامل ۵ کیلوگرم کود یوریا، ۵ کیلوگرم کود دی‌ای‌پی، ۳۰ دانه نهال توت زمینی و نیم کیلو حبه سیر به‌منظور تشویق بیشتر مستفیدان توزیع شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز کار اعمار شبکه زهکشی برای احیای ۶ هزار جریب زمین زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه اعمار شبکه زهکشی در ساحه چمن ولسوالی یکاولنگ شماره یک ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسئولان ریاست زراعت این ولایت، بزرگان محل و. . .

BACK TO NEWS