اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۲
اجرای پروژه تأمین غذایی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ امروز پروژه تأمین غذایی را که از پروژه‌های زراعتی موسسه توسعه روستای صلح برای افغانستان است، در ولسوالی شولگره به بهره‌برداری رساند.
 این پروژه با هدف کاهش سطح سوءتغذیه و کم‌خونی برای دهقانان و نوجوانان بی‌سرپرست ایجاد شده است. تیم نظارتی ریاست زراعت، با هماهنگی کارمندان خدمات زراعتی ولسوالی شولگره، نظارت بر روند اجرای پروژه را انجام داد.
در این پروژه، امروز گروهی ۲۰ نفری از قریه قبچاق ولسوالی شولگره آموزش‌های ترویج توت زمینی، مالچ و نبات سیر را دریافت کردند. در پایان این آموزش‌ها، بسته‌های زراعتی شامل ۵ کیلوگرم کود یوریا، ۵ کیلوگرم کود دی‌ای‌پی، ۳۰ دانه نهال توت زمینی و نیم کیلو حبه سیر به‌منظور تشویق بیشتر مستفیدان توزیع شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با فارم‌داران و تاجران سکتور مرغداری بر افزایش تولید تخم‌مرغ، گوشت مرغ، دانه و چوچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۰
Background image

آغاز سروی ساحات مالدارنشین برای شناسایی محل‌های مناسب ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره بلخ

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

سروی ابتدایی ساحات مالدارنشین به‌منظور شناسایی محل‌های مناسب برای ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره ولایت بلخ با هماهنگی مدیریت عمومی زراعت این ولسوالی آغاز شد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت دایکندی

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی سیاه و سفید برای حمایت از دهقانان ولایت دایکندی آغاز شد. این روند در نخستین مرحله در ولسوالی پاتو آغاز شده و قرار. . .

BACK TO NEWS