اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی بلخ

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۱
اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی خبر می‌دهد. این اقدام به‌منظور حفاظت، تقویت و جلوگیری از شیوع آفات و امراض نباتی در ساحات مختلف این ولسوالی تطبیق گردیده است.
عملیات یادشده از سوی مدیریت جنگلات و علفچرهای مدیریت خدمات زراعتی با همکاری محافظین جنگلات عملی شده و در چارچوب برنامه‌های حفظ و مراقبت از منابع طبیعی به اجرا درآمده است. هدف اساسی این برنامه، جلوگیری از آسیب آفات، بهبود وضعیت جنگلات پسته و حفاظت از سرمایه‌های طبیعی منطقه عنوان شده است.
همچنان در جریان این روند، ساحات تحت پوشش مورد بررسی قرار گرفته و به محافظین جنگلات هدایت‌های لازم جهت مراقبت بیشتر و جلوگیری از تخریب جنگلات ارائه گردیده است.
ریاست زراعت بلخ تأکید می‌کند که مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی نهرشاهی همواره تلاش دارد تا از طریق تطبیق برنامه‌های مشابه، در راستای حفاظت، احیا و توسعه جنگلات طبیعی، به‌ویژه جنگلات پسته، اقدامات مؤثر انجام دهد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها