اجرای طرح سرسبزسازی ساحات اطراف بند امیر آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۴ - ۱۱:۲۳
اجرای طرح سرسبزسازی ساحات اطراف بند امیر آغاز شد

۱۴ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روند تطبیق برنامه سرسبزسازی پارک ملی بند امیر را با هزینه ابتدایی چهل میلیون افغانی آغاز کرد.
وزارت زراعت درنظر دارد تا ساحات مربوط به بند امیر را از طریق غرس نهال‌‌های مختلف‌النوع و پاشیدن تخم علف و بُته‌های متنوع، سرسبز سازد.
وزارت زراعت، برای اجرای این طرح که توسط رییس‌جمهور پیشنهاد شده، هیاتی به بامیان فرستاده است. این هیات جزییات برنامه سرسبزسازی ساحات مربوط به بند امیر را با مسوولان محلی این ولایت شریک ساخته است.
رفیع قاضی‌زاده رییس‌ عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، می‌گوید که سرسبزسازی ساحات بند امیر، یک برنامه هشت ساله است و وزارت زراعت برای انجام کارهای مقدماتی این طرح، امسال ۴۰ میلیون افغانی بودجه اختصاص داده است.
رفیع قاضی‌زاده گفت که غرس نهال‌های درختان زودرس و دیررس برای تولید چوب صنعتی و هم‌چنین احداث جنگل در چهارده‌هزار هکتار زمین در ساحات مربوط به بند امیر، تنظیم آب‌ریزه‌ها و حفاظت از آب و خاک چهارهزار هکتار زمین از طریق کشت علف، بُته و درختچه شامل این طرح می‌شود. رییس عمومی منابع طبیعی گفت که به صورت کل هجده‌هزار هکتار زمین بایر اطراف بند امیر، به ساحات سبز تبدیل می‌شود.
رفیع قاضی‌زاده می‌گوید این طرح طی هشت سال آینده اجرا خواهد شد و برای اجرای آن بیش از سی میلیون دالر هزینه درنظر گرفته شده است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پیش از این نیز برخی از جاده‌‌ها، پیاده‌روها، سایه‌بان‌های بند امیر را به منظور ایجاد سهولت‌های بیشتر برای گردشگران داخلی و خارجی بازسازی و نوسازی کرده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۴۳
Background image

به‌منظور تنظیم بهتر روند جمع‌آوری عشر و زکات و بهبود امور، نشست در ولایت بغلان برگزار شد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تنظیم بهتر روند جمع‌آوری عشر و زکات و بهبود هرچه بهتر امور، نشستی از سوی آمریت جمع‌آوری عشر و زکات در چوکات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۱۶
Background image

ننګرهار کې بزګرانو ته د ناروغیو مخنیوي اوبڼونو ښه مدیریت په موخه روزنه ورکړل شوه

۱۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق                                                                    
 د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د خوږیاڼو، ګوشتې،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۳:۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان به ولسوالی ارغنجخواه سفر کرد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به‌منظور بررسی وضعیت مدیریت خدمات زراعتی به ولسوالی ارغنجخواه این ولایت سفر کرد.
رئیس زراعت بدخشان در. . .

بازگشت به خبرها